FinnSoy uudistuu

Tervetuloa FinnSoyn uusille nettisivuille. Yritysilmeen ja nettisivuston uudistus on osa suurempaa uudistautumisprosessiamme.

Olemme ylpeitä vahvoista juuristamme ja suomalaisesta perheyritystaustasta. Yrityksemme tarina sai alkunsa 2000-luvun vaihteessa, josta lähtien olemme toimittaneet asiakkaillemme soijatuotteita maailmanlaajuisesti. Kehitimme ensimmäisenä yrityksenä Suomessa kilpailukykyisen tuotantomenetelmän soijan jatkojalostukseen. Tänä päivänä voimme sanoa olevamme soijatuotteiden erikoisosaaja, joka palvelee asiakkaitaan vankalla ammattitaidolla ja suomalaisella asenteella

Vuonna 2015 tehdyn omistajanvaihdoksen myötä jatkamme toimintamme ja tuotteidemme kehittämistä pitkäjänteisesti. Finnsoy Oy:n omistajalla, Heikki Salmelalla, on taustalla mittava ura suomalaisessa ja kansainvälisessä elintarvikebisneksessä. Haluamme tulevaisuudessa olla luottamuksen arvoinen kumppani asiakkaillemme ja edelläkävijä maukkaiden soijaruokien valmistusketjussa. Vastuullisena toimijana pidämme erityisen tärkeänä kestävän kehityksen periaatteiden noudattamista, jonka toivomme näkyvän kaikessa toiminnassamme.